Behang

De mooiste werken groots aan je muur!

  • Dik vliesbehang (120 grams)
  • Sterk, scheurvast en krimpvrij
  • Geen behangtafel nodig
  • Inclusief behanglijm!

Fotobehang: Creƫer een unieke look in je kamer of kantoor


De mooiste prints levensgroot aan je wand

Een snelle make-over met een uniek resultaat

Stel je voor, je favoriete kunstwerk levensgroot aan je muur. Dat kan met ons supersterke fotobehang.

Kies uit onze collectie een Oude Meester, en plak de Nachtwacht in je slaapkamer of kies een prachtig werk van een eigentijdse kunstenaar. Of een foto van het strand, De Kuip, je hometown.. you name it, we have it!


Behang plakken is een makkie

Geen behangtafel nodig!

Je favoriete kunstwerk wordt geprint op behangpapier in banen van 47,5 cm. Wij leveren het behang samen met de juiste lijm. Het enige wat jij nog hoeft te doen is plakken. Omdat we printen op vliesbehang, is plakken een makkie. Je smeert de muur in met lijm en plakt daar het behang, baan voor baan, tegenaan. Je hebt dus geen behangtafel nodig. Vliesbehang scheurt en krimpt niet daardoor schuif je makkelijk de banen op de juiste plek tegen elkaar aan. En als kers op de taart: We printen met snijlijn. Hierdoor sluit de afbeelding altijd goed aan.

NB: het is wel belangrijk dat de basis goed is. Dus zorg voor een gladde, schone en droge muur. En vergeet niet je plinten af te nemen. Daarbij is het belangrijk dat de muur een egale kleur heeft, want duidelijke kleurverschillen blijf je zien door het behang heen.